Onsdag..

..ska jag operera mig. Men åker till Östersund nu i em. Ska sova hos Malin idag och sen blir det på Radisson imorgon kväll. Imorgon är det inskrivning på sjukan. Ska bli intressant att träffa alla människor som jag ska få göra.  Sen Onsdag är det operations bordet som gäller. Börjar bli lite nervös nu, men inte för själva operationen utan allt det nya som kommer efter den. Men det kommer gå så bra så.

Idag har jag haft lunch med Anneli och det var super trevligt. Och Anneli tack så mkt för boken, gulligt av dig. I helgen var jag också med Anneli och hennes två busfrön i Mora och badade, och jag hade Bella med mig, så det var trevligt även om det var lite kallt i vattnet. Daniel har varit i Östersund i helgen och haft utbildning med hemvärnet, det lätt som om han hade haft det trevligt.

Kommer sakna mina arbetskollegor här på samsung nu när jag kommer bli sjukskriven. Dom gör arbetet till en kul grej =)

Nä nu ska jag jobba hårt dom sista 45 min innan jag ska dra iväg till bussen.

Skriver nog sen när jag börjar piggna till efter operationen.

Kramar till folket =)

Semster + uppskattat samtal

Måndagen den 29 jan ringde dom från kirurg mottagningen i Östersund och sa att jag hade fått operationstid den 28 feb om det passade. Jag vart väldigt paff och sa att jag var tvungen att kolla med jobbet och så först och ringa tillbaka. Ringde till jobbet och kollade och det var ok. På tisdag förmiddag var det bara att ringa tillbaka och säga att det gick bra. Dom önskade mig trevlig semester och sa att dom skulle skicka mig papper tills ja kom hem. När jag kom hem efter semestern hade jag fått en del del papper och en del provpapper så var på VC den 12 feb och tog alla nödvändiga prover. Den 27 Feb är det inskrivining på kirurgslussen och då ska jag träffa läkare, narkosläkare, sköterskor och dyl. Sen den 28 är det då dagen med stort D. Ser framemot det och känner mig glad. Har dock inte börjat bli så nervös än med det kommer nog. Just nu är jag mest rädd för smärtan efter operationen.

Här kommer lite om semestern. Resan ner var inte så kul, ett trångt sas plan som igentligen normalt skulle flyga inrikes, men istället nu skulle flyga i 9 timmar till Oman och Salalah. Det vart inte mycket sömn den natten ner. Dock kunde man ligga på stranden och sova den dan. Vi hade sol varje dag och ca 38 grader och ca 29-30 grader i havet. Hotellt var riktigt bra och det var maten också. Var på en shopping tur in till Salalah en dag och fick se palatset där sultanen bodde när man har på besök för han bodde i huvudstaden Muscat normalt. Han verkar vara en snäll en. Alla i Oman kunde i princip låna hur mycket pengar man ville och 2 gånger under den tid sultanen hade regerat så hade han betalat av allas lån, det är inte illa. Sen en annan dag var det båt tur som gällde, åkte och badade bland färgglada fiskar i olika storlekar, det var helt underbart, det hade jag gärna gjort flera dagar.
När vi låg på stranden flera dagar så kom det delfiner och simmade förbi ute i havet där vi badade, dom simmade rätt långt in så det var en upplevelse att få se vilda delfiner. Njöt av värmen och allt badande denna vecka . Kan verkligen rekomendera detta resmål till andra eftersom det är mycket sol och varmt. Bra hotell och inte så utbyggt än. Det var någon tidning som hade skrivit att Oman skulle bli nya Thailand. Resan hem gick lite bättre eftersom den skedde på dagtid men det var fortfarande samma kassa plan. Mellanlandande på cypern och det var nice väder där med men inte lika varmt. Och väskan hade inte för mycket vikt heller trots kokosnötter och sand =)
Det var skönt att komma hem igen. Hem till lilla Baloo och sitt eget hem.

Nu är man tillbaka på jobbet och det känns bra även om det inte blir att jobba så länge till pga operationen. Men som sagt det ser ja framemot. Hihi en brun pepparkaka med ett stort är på magen så kommer jag nog se ut efter operationen.

Joo sen kom ja på, tusan jag har ju gått och blivit tillsvidare anställd också, hade igår på alla hjärtansdag gjort mitt ½ år som provanställd och det känns kanoners =)

Nää nu ska jag fortsätta att jobba. Ska försöka lägga in lite bilder från semestern innan jag åker in till operation.

Kramar till folket