Fredag

Ja nu har snart hela veckan rullat på igen. Swisch.

Jag ser fram emot helgen. En ledig helg med inget planerat. Det ska bli riktigt skönt. Vet att det finns massor att göra men ja vi får helt enkelt se vad det blir av det hela.

Men ikväll blir det hockey i Leksand. Tänka sig att en brynäsare som jag åker till Leksand utan att dom spelar men vad gör man inte för kärleken ;)

I övrigt så saknar jag min lilla PT som ligger på hyllan för tillfället inför start av annat ;)

Nu ska jag svälja en värktablett, dricka upp mitt te och ladda inför jobbet =)

Trevlig helg!

Puss & Kram

Nu är bilen

klar för vinter. I alla fall däcken ;)
I söndags åkte vinterdäcken på pärlan. Skönt att ha det gjort och inte behöva vara rädd för att man ska behöva köra till däcken i dåligt väglag.
Tror det var första gången jag var med och byte däcken. Lärde mig massor av detta. Tack mannen min för hjälpen jag fick.
Snart så kanske jag kan fixa detta själv ;) Och ibland är det bra att ha lite extra vikt när man ska lossa bultarna som sitter som berget.

I fredags när vi for upp över så hade jag så satans ont på ryggen i utslagen jag hade fått tidigare i veckan. Att då sitta lutat mot sättet gick inte så bra så jag satt som jag vet inte vad och herrn bredvid hade väldigt kul åt mig men i gengäld så satt han inte så skönt han heller eftersom vi hade en soffa med oss. Haha, skrattar bäst som skrattar sist.
Dessa utslag fortsatte och göra ont, ont, ont. Jag hade provat smörja med salva för sår och ätit värktabletter som inte hjälpte. I måndags ringde jag vårdcentralen och hon trodde det var bältros och sa att jag kunde få en tid på Onsdag och kunde jag inte stå ut så fick jag ringa 1177 för att boka en jourtid och det gjorde jag. Gick hem tidigare från jobbet i måndags och fick en tid på jourmottagningen.
Visst var det bältros jag hade fått. Men behandling ska sättas in inom 72 timmar och det hade gått mer så jag fick inte någon direkt behandling och eftersom det är ett virus får det läka av sig själv men smärta är förj*vlig och jag ringde vårdcentralen igår för att få smärtstillande och nu sitter jag på jobbet med smärtstillande och hoppas det tar det värsta av smärtan så jag kan göra ett bra jobb.

Have a nice day!
Puss & Kram

Härliga färger

Jag tycker det är så härliga färger ute på träden just nu. Igår blev jag som ett litet barn igen. Gick igenom löven och bara njöt av att det prasslade så härligt. Det lilla gav mig ett leende på läpparna. Jag hoppas på lite bra väder i helgen så att det går att vara ute och njuta. Annars har jag fått frågan om att ge massage i helgen så tror nog att det blir lite sånt också. Även kalas vankas det.
Ska även spendera lite tid med min guddotter och det var inte igår. Det ser jag verkligen fram emot. Tänk vad tiden går, hon är 9 år redan. herrugud! I´m getting old ;-D

Nu ska jag jobba vidare så att jag får kväller någon gång!

Puss & Kram