Tisdag..

..snart är det slut på den sista Tisdagen i Maj, tiden går verkligen fort just nu eller över lag förresten. På söndag är det den sista Maj och det är morsdag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på till min lilla mamma. Men efter en helg i storstan så kommer det nog lösa sig.

Känner mig trött och sliten idag, ska bli skönt att snart lägga sig. Jag hoppas kunna komma upp tidigt imorgon men jag kan evt vara trött då med. Det har varit en hel att göra på jobbet idag, dock tråkigt att man får arbetsuppgifter man känner att man inte riktigt är helt 100 inför så därför var det skönt att cykla hem  om man bortser från regnet. Hihi, ser ut som ett fluff i håret efter dom dropparna jag han få på mig. Ätit min goda sallad  till både lunch & midda´ idag.
Nu ska ja fixa lite innan sängen.

pok

Sommar

det är så härligt väder just nu. Det doftar sommar ute just nu och klockan är snart halv tio termomtern säger 17 grader ute.
Jag har precis satt mig i soffan med en kopp te och vindruvor efter en dag med full rulle. Har varit full rulle den senaste tiden med, därav den klena uppdateringen av bloggen. Dom flesta av proven i skolan verkar vara avklarade och bara några få klar nu plus lite läsande så förhoppningsvis går allt vägen. Gjorde tre prov nyligen och reslutatet av dom får jag försöka vara nöjd med. Resultatet blev två VG och ett MVG.

Vad har mer hänt sen senast då? Joo jag har ju varit på bilbingo 2 gånger utan lyckan att vinna något men jag har haft trevligt sällskap båda gångerna. Jag hade besök en helg av min ena vän och det var trevligt och kul att ses, tiden går bara så fort när man har trevligt och bor man långt ifrån varandra så är det inte bara att svänga förbi på en fika dessvärre.

På jobbet är det full rulle och man jobbar på. Haft modul tre i LEAP utbildningen, alltid lika kul och givande att lära sig mera saker och speciellt om man får känna att man kan få ut något av det och kan använda det i framtiden. Jag ser fram emot nästa LEAP modul.
Om man får en possitiv kommentar av kollegorna som gör att man går på moln en hel dag så är inte det fel, även om det är stressigt och mycket att göra och en del saker känns tungt så kan en kommentar lysa upp hela dagen.

Det är så mycket jag ser fram emot just nu och längtar efter och det med mycket glädje. Denna vecka och nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar. Fredag tidig morgon åker jag till Stockholm för att vara där till och med Måndag. Kommer hem till Sveg sent på Måndag kväll, nästan natt. Hem och packa väskan för på Tisdag nästa vecka vid lunch så bär det av till Sundsvall och vårruset. Jag får försöka ladda så gott det går ihelgen inför det. Sen den helgen lär det bli lite kalas skulle jag tro. Helgen efter är det kickoff med jobbet och vips så är det midsommar, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra då. Sen i Juli där det av på kryssning med Denice, och det ska bli riktigt kul, sist vi var iväg så var det toppen om vi bortser från att jag missade tåget och vi nästan missade själva båten, haha det var tider det.
Sista veckan i Juli blir det semester och två veckor i Augusti. Sen finns det massa annat att se fram emot. Tror det det kommer bli en bra sommar med många trevliga kvällar, en hel del grillande och mycket bra sällskap.
Meta, det ska bli trevligt att få komma till Hädal, bara att hojta om du vill följa på bingo :)

Nää nu ska ja dricka mitt te och äta lite vindruvor, sen blir det sängen och go natt för idag!

pok

Bilbingo

Bilbingo säsongen är igång sen någon vecka tillbaka men ikväll blir det perimär för min del. Ska ha med mig Denice och Mickan, det ska bli kul Potten är på 30 000 :- det skulle inte sitta fel, men så länge man får igen det man spelar för är jag ändå nöjd :)

Det är klent med uppdateringar just nu tyvär, fullt upp med det mesta. Ledig från jobbet imorgon då där är röd dag i danmark. Men istället blir det att gå på skolan och skriva prov, 5 timmar som mest så imorgon vid denna tiden är jag på G till skolan, I´ll try to do my best in the test ;)

Stort grattis till Ola som idag blir 30 bast :) Hoppas att du får en bra födelsedag och att solen lyser på dig med som den gör på mig denna morgon.

Ska se om mitt ta har svalnat snart så jag slipper bränna tungan av mig, Sen efter 8 ska jag ringa och babbla lite med telia om en faktura, alltid lika kul ;)


Jag önskar alla en fin dag i det fina vädret!

Lägger upp en bild på den stolta faster och Nova <3

Annelie & Nova

pok