Glad Påsk

Ja nu är det påsk snart. Ska bli riktigt härligt med lite extra ledigt. Det blir att åka till vallen, åka skoter och ha det bra.
Ihelgen som var hade jag också det ledigt och bra. Var ute och fiska, dock utan lycka på fisk fronten men jag känner mig nöjd ändå. Fick dessutom vara faster hela helgen, det är något jag gillar mycket.

Annars rullar livet på i full fart, därför har det inte varit så mycket uppdatering på blogg fronten. Lägger en hel del tid på att jobba med mig själv och mina läxor jag får från psykologen. Det går sakta men säkert framåt, småsaker får jag hjälp med att se och det är sånt jag inte själv tänker på. Som att våga säga vad jag behöver.
Nu ska jag jobba vidare och sen hem å packa lite.

GLAD PÅSK :-)

Puss & Kram

Off knapp

Ja jag önskar mig en off knapp för hjärnan. Så jag kunde stänga av när jag tänker och funderar för mycket. Men jag har en tendens att stänga av mig själv i alla fall för allt sånt som är för jobbigt. Det har varit en del av min överlevnads strategi hitills i livet. En annan har varit att äta för att döva det som har varit jobbigt. En annan endå har varit att skära mig. Hellre ont i kroppen än på "insidan" av den.
Dom har fungerat till viss del och till viss del menar jag med att det även har gett biverkningar. Jag har fått problem med min vikt och jag har nu svårt att vara glad, ha sorg och vara ilsken.
Tänk om jag kunde få någon att förstå hur svårt mitt liv är med all räddsla och att hela tiden vara på spänn, för att jag tror att det finns hot överallt. Att vara rädd för att andra ska göra en illa skapar många problem men jag är på väg att kämpa för att bli av med dom. Jag vet att alla är inte elaka.
Imorgon eller idag, beroende på hur men ser det. Jag skriver imorgon för jag hoppas att jag kan sova någon timme innan hon ringer. Ja hon är psykologen. Jag är spänd på vad dom sa på behandlingskonferansen och jag vill kämpa för att komma ur det jag har hamnat i.

Nu till något bra. Jag tog här i veckan min första b12 spruta hemma själv och det gick ju hur bra som helst. Över förväntan. Jag kan om jag vill. Så himla härligt att inte behöva passa en tid för något som bara tar någon minut att göra.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och roa mig med stickningen. Om ungefär 3 timmar får jag sluta jobbet och om 4 så sover jag nog så jag säger god natt för mig och god morgon till er och dessutom.
Trevlig helg <3

Puss & Kram