Fredag..

Då var det fredag igen, skönt med helg. Ska åka hemåt en sväng imorgon och hälsa på världens bästa mormor som fyller år imorgon. GRATTIS. Söndagen kommer också bli kalas men då här hemma i Sveg. Ska på 3 års kalas till Maiya.

Hur har veckan varit då. Joo jag var i Sthlm tom måndag, det var riktigt skönt att få komma bort några dagar och se något annat. Har jobbat 4 dagar denna vecka, jobbar bara 2 timmar/dag just nu men det känns alldeles lagom nu när man inte är i tip top form. Var och träffade hjärnskrynklaren igår och det gick väl sådär, men gör ett nytt försök nästa vecka. Var och fick min vitamin spruta idag så nu kanske man blir piggare ett litet tag iaf.
Joo tjoho min remiss till medecin kliniken hade kommit fram i tisdags så nu är det bara att vänta och se. Står även i kö på kirurgmottagningen också för att få komma på återbesök.

Har fått nytt golv här hemma i hallen och köket, skööönt. Fårse om man kan få allt på plats nudå och att man kan ha det så ett tag så man slipper ha alla grejor i en röra. Nää nu ska jag sätta fart här hemma ett tag innan Daniel kommer hem, fårse om våran bil är klar eftersom den varit inne på lagningen för att den vart på backad när vi hade den inne på service.

Hoppas att alla får en riktigt bra helg.


Kramar

1 år

är det idag sen jag gjorde min operation, tiden går fort känns inte som att det är 1 år sen. Jag ska försöka skriva lite mer imorgon men just nu känner jag att ja behöver sova, det har varit en krävande dag idag.

kramar

God Morgon

Har nyss klivit upp och vaknat till att solen lysser ute och inga moln, men det blåser dock. Men just det att solen är uppe gör så mkt, den ger mig så mkt energi och att man dessutom inte har några måsten idag gör ju inte saken sämre ;)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, fårse vad som faller mig in, som det känns just nu så har jag iaf lust att gå ut och gå en sväng om jag inte blåser bort då ;)
Kände att jag hade väldigt ont i axeln igår kväll, tänkte inte så mkt mer på det förän ja skulle lägga mig och såg mig i spegeln och jag var blå på axeln, ja jag hade burit väskan som vägde en del på axeln och det klarade den väl tydligen inte då, så nu är jag blå och har en frukstansvärt ond axeln, allt är inte bara bra med att gå ner i vikt. ;)

Nää nu ska jag ta och göra något, tror min lilla lekkamrat är på G här, leka lite innan hon ska iväg på dagis.

Hoppas att alla får en riktigt bra fredag.
Kramar

Sthlm

Dit är jag på väg snart, har precis pakat allt, tror jag iaf =) Ska åka buss till Mora och sen ta tåget till Sthlm. Ska bli skönt att få byta miljö i några dagar och se om det gör att jag kanske mår lite bättre. Jag har varit sjukskriven på heltid i 4 veckor men i måndags började jag jobba 25% igen, alltså 2 h/dag. Det känns ok, det funkar iaf. Men ska som sagt bli skönt att komma bort lite. Det har varit tufft ett tag nu och är fortfarande men det är bara att fortsätta kämpa. Har ja klarat alla andra svårigheter som jag har gått igenom så kommer jag klara detta med, hoppas jag iaf =)

Joo satte ju upp nya mål för 2008 och dom är att det skal vara minst 3 h motion /vecka och det har gått galant tycker jag.
V1. 180 min
V2. 180 min
V3. 270 min
V4. 300 min
V5. 300 min
V6. 450 min
V7. 310 min.

Sen satte jag även som mål att jag ska läsa en bok/månad i Jan så läste jag Ta makten över dina pengar. Den var väldigt intressant tycker jag så den kan ja rekomendera till alla oavsett om man har bra ekonomi eller ej.

Nää nu ska ja packa ner datorn och snart bege mig bort mort bussen, kan ta lite tid att gå med packningen har jag en känsla av.

Kramar till alla


Det är en del..

Det har försvunnit 85 paket lätta 600 g på snart 1 år, känner mig hyffsat nöjd med det. Men det är endå svårt att förstå att det är så mkt. 85 paket, alltså 85 jävla paket. Ja snälla huvud förstå hur mkt det är.

Har inte tid att skriva så mkt just nu, har hänt massor men får försöka uppdatera sen.

Kramar

Lätta 600g x 85 = 51000 g = 51 kg