Fru Andersson

Ja det är numera jag :-D Nu har jag snart varit gift med min underbara man i 4 veckor, tänk vad tiden går fort.
Hade en riktigt bra bröllopsdag och ett stort tack till alla som var med oss denna dag och alla som har hjälpt till med bröllopet på något sätt.
Har som vanligt hänt en del annat sen sist med, blir så när man inte uppdaterar så ofta men ja det är ju ett tecken på att jag lever ett liv vid sidan av denna skärm. (-D
Sol och kanon väder ute idag. Har dock varit inne större delen av dagen på sjukhuset. Har idag gjort min sista dag på praktiken vilket känns väldigt tråkigt när man trivs så bra och har fått göra en massa nya spännande saker. Men förhoppningsvis så kommer jag att komma tillbaka dit snart.
Har också hunnit varit iväg och samtalat med en mycket klok kvinna. Helt otroligt hur någon som man aldrig träffat förut kan läsa av en så bra och kunna läsa det som finns mellan raderna. Så säger hon, att jag inerst inne är nöjd med mig själv men eftersom jag nu är tvungen att kämpa på med vikten så tynger det ner mig själv så mycket om det har hon verkligen så rätt i. Hade jag inte varit tvungen att gå ner i vikt så hade jag inte lagt någon större möda att tänka på det jag äter och min vikt hela tiden. Det får snarare fel effekt nu, eftersom jag vet att allt nu hänger på den förbannade vikten så blir det till en ond cirkel. Om jag fick skulle jag väga mig varje dag i princip, jag vet dock att plus på vågen inte behöver vara negativ för att det kan enbart vara vätska som man gör av med senare på dagen.
Att göra BIA mättningar som mäter innehållet i kroppen är en bra grej, det kan jag göra på jobbet och sist jag gjorde det hade det försvunnit drygt 4 kg varav 2 kg var fett. Det är skönt, ska iväg till veckan igen, tror den kommer pecka uppåt men tror det är vätska som jag samlar på mig nu när det är varmt. Ser på mina fötter att dom ser ut som ballonger igen nu :(
Fått värmeutslag på kroppen så det märks på kroppen att det är varmt och att den inte riktigt hinner med att anpassa sig till det.
Nu ska jag återgå till studierna igen.
Puss & Kram