Lite ledigt

väntar när jag kliver av detta arbetspass. Då är jag ledig tills torsdag kväll. Jobbar natt igen då och börjar kl 21.

Ledigheten känns välkommen och det ska bli skönt att få vara ledig även om det finns saker planerade unden tiden nu. Ett besök på Ullared tex :-D

Fredag idag, jag skriver idag eftersom kl är efter 00 och det är dessutom löningsdag. Alltid blir man glad för det. Har betalt räkningarna redan och det känns väldigt skönt.

Idag är det 4 år sen jag blev gummo till Alvin, tänk vad tiden går fort. Jag får träffa den lilla godingen snart. Det ser jag verkligen fram emot.

Nää nu kallar plikten igen.
Ha en härlig fredag, jag hoppas på sol idag :D

Puss & kram

Oj oj oj

Insåg nu att det verkligen var en evighet sen jag skrev något sist. Jag är inte så bra på att skriva ofta men man kan inte vara bäst på allt.

Eftersom det är 5 månader drygt sen jag skrev något sist så har det hänt en del.

Skrev sist om att det inte blev något från frysen sist och det som fanns i frysen har nu blivit använt men den lyckan blev kortvarig. Påsken blev lite jobbig pga det men bara att se det positiva i det och jag är inte helt kört, Det funkar iaf =)

Jag har hunnit byta jobb och har numera krypavstånd till jobbet på lasarettet i stan. Nu är jag undersköterska. Blev erbjunden ett sommarvik på 100 % och kände att det villa jag ha. Och innan midsommar kom den glada nyheten att jag fick en fast tjänst efter sommaren om jag ville ha den och det kunde jag verkligen inte säga nej till. Tjoho!

I slutet på maj firade jag gubben min som fyllde 40 år! Ja han ville inte ha någe kalas eller så men han fick en liten tillställning med familj och några släktingar som han blev glad för. Grattis igen hjärtat.

Trots att jag jobbar hela sommaren så tycker jag inte att det går någon större nöd på mig. Jag hinner umgås med vänner och familj, göra roliga saker och ta hand om mig själv.
Har fått flera nya vänner genom mitt nya jobb och det är så kul.
Som jag har kämpat med allt det gamla och jobbiga i mitt liv så ger det nu resultat och jag är stolt över mig själv.

Det finns fortfarande en del av sommaren framför mig och er alla. Sen kommer hösten och jag börjar försöka hitta saker att se fram emot. Något jag ser fram emot är att följa gubben ut på älgjakt någon helg när jag är ledig.
Ska sätta upp nya mål att kämpa för. Utan förändring blir resultatet alltid det samma. Det är bra att tänka på.

Ha en underbar tisdag =)

Puss & Kram