Ledsen

Har varit en neråt dag idag pga flera anledningar men sånt är ju livet ibland, hade man inte dessa neråt svängar så skulle man helt säkert inte heller kunna vara så glad man blir när man har det bra och gör kuliga saker.

När man då haft en down dag och sen kommer ner på jobbet och möts av förälder som tycker man gör ett jättebra jobb så skiner jag upp som solen och blev glad för det. Det värmde mitt hjärta mycket. Bara en sån sak, några få ord kan göra sån stor skillnad och så kan det vara för mig. Att säga några få ord eller att inte höra av sig alls kan verkligen göra skillnad.

Det har nu på slutet varit stora diskussioner kring detta. Jag har tröttnat på att vara den som ska höra av mig och se till att man träffas och umgås. Det har blivit så att jag då hellre tar avstånd från dom som jag inte känner något intresse från. Varför lägga tid och energi på något när man inte får något tillbaka?
Nej slut på sånt, jag har varit snäll och omtänksam hela mitt liv och det kommer jag att fortsätta att vara men jag vill inte längre vara ett offer. Det är på tiden att jag vågar ta hand om mig själv och sätta mig själv främst. Att inte låta andra styra och ställa över mig. Jag kan känna efter, vill jag verkligen det här? Det är okej att säga nej och tänka på sig själv.

Jag är långt ifrån perfekt och det är jag glad för, jag kan inse att jag har gjort saker fel. Dock kan jag inte göra som ogjorda men däremot ta lärdom av det som hände/skedde och ta det med mig. När man gör fel så lär man sig att se saker från ett annat synsätt och vidgar sina vyer.

Dags att krama kudden, blir en lång dag imorgon!

Puss & Kram <3


Härliga ljud

Har varit ute på promenad i skogen nu på morgonen tillsammans med Baloo, det var riktigt härligt.
Skönt att få komma ut en sväng i skogen och ta en längre promenad och rensa huvudet från saker man behöver koppla bort en stund. Gå där och lyssna på dom olika fåglarna som sjunger så glatt och det härliga ljudet från vattnet i bäcken som porlar. Det känns hemma för mig och ger mig lugn och ro.
Sen att det var en myggjävel som bet mig det ignorerar jag. Inte mitt fel att jag är så söt och go så att dom attraheras av mig ;)

Dags att återgå till studierna några timmar innan det blir lunch och ny promis med råttan. Ska plugga nån timme på eftermiddag också innan jag cyklar ner på stan och jobbar fram till kvällen.

Puss & Kram

2 veckor

Om 2 veckor kommer jag vara fru. Börjar komma lite nerver nu känner jag.
Är trött efter gårdagen, blev tagen på möhippa!

Har varit mycket med att planera bröllopet, plugga, jobba och ha praktik men jag känner mig nöjd med det jag har presterat och det känns skönt.

Min barndom och uppväxt har inte varit den lättaste och den har varit tuff men jag har tagit mig igenom den och försökt att bearbeta det som har hänt och det man har varit med om. Dock har jag fått hjälp med att inse att det är något som inte är helt utagerat och jag har märkt hur det har påverkat mig negativt och vill därför få ordning på detta. Därför är det skönt att nu ta tag i hur mobbningen har påverkat mig och gör än idag. Det ska bli skönt att kunna bli stark från grunden. Jag är även stolt över detta att jag fortsätter att arbeta med mig själv och inte skjuter saker framför mig.

Jag ser fram emot att få besked om dom utbildningar jag har sökt, om jag kommer in så får vi se om jag fortfarande känner för att plugga och vad jag helt vill läsa. Jag har just nu en rätt stark bild i huvudet om vad jag vill läsa.

Ska slänga mig i sängen och fortsätta att läsa nån av böckerna som ligger brevid sängen.

På återhörande!

Puss & Kram