Fredag

It's friday again! Ännu en vecka lider mot sitt slut.
Jag vet inte riktigt vart veckan tagit vägen, eller snarare. Jag tycker jag har fått väldigt lite gjort denna veckan. Kroppen har till stor del strejkat och jag har legat som jag gör nu. I soffan med noll ork och energi.
På något sätt så kan jag inte acceptera att jag är utmattad. Jag vill få saker gjorda, jag vill komma framåt men jag sitter liksom fast i betong. Frustrerad över att hjärnan inte fungerar och jag knappt minns håller på med just nu. Tappa tråden för det kom en tanke, ljud eller något annat i vägen.

Jag önskar att jag kunde stänga av hjärnan för en stund. Få total stillhet utan tusen tankar som far omkring där uppe.
Just nu är det nog lite mer än vanligt.

Idag är jag lite nervös över besöket hos sjukvården. Besök hos dietisten. Måtte jag bara slippa ställa mig på vågen. Vågen är en mojäng som jag ända sen liten inte har tyckt om. "Ställ dig på den så kan den säga om du är bra eller dålig" ja det är ett sånt förhållande jag har till den.
Vad hände med att få lita på sin egen känsla? Säg att du kliver upp på morgonen, känner dig stark, pigg, utvilad och en massa annat bra. Ställer dig på vågen och den visar 1 kg +?
Jag vet vad som händer med mig. Jag åker rakt ner. Alla dom bra känslorna jag hade försvann på nolltid och jag ännu en gång känner mig som en loser. Därför tycker jag bättre och känslan och måttband om det ska mätas. Kläder är annars ett bra verktyg.
Det går att mäta på andra sätt. Jag sover bättre, orkar mer, orkar längre, klarar nya saker osv. Varför detta tjat om våg som ska väga min massa men säger inte vad den innehåller. Min massa innehåller extra vätska som jag lägger på mig när det är varmt. Svullen delux.

Nu ska jag försöka vila hjärnan en stund innan jag behöver ringa ett samtal och påbörja veckans behandling.

C U ❤️

Puss å kram

Utmattad

Hur är det att vara utmattad? Att vara sjukskriven för utmattningssyndrom?
Hur jag har det och haft det finns nu till läsa på

http://www.amelia.se/artiklar/utmattade-annelie-30-jag-var-mest-ett-tomt-skal/

Där finns det mycket att läsa om utmattning. Om andra som också har det eller har haft det.

Ta hand om dig själv, du är det VIKTIGASTE 🙏🏻🌟💖

Puss å Kram ❤️