Tråkigt

när man har sett fram emot ngt och så blir det inte av eller att det inte blir som man har tänkt sig. That makes me sad. Speciellt om jag verkligen sett fram emot det riktigt mkt, men men livet är en berg å dalbana, varit mkt ner nu ett tag så snart bär det av uppåt med höööög fart igen =)

pussis

God Jul & Gott Nytt År



Önskar Annelie

Pls

döda mig långsamt just nu....gahhh kommer bli en galen dag idag.

Var dock så j*vla duktig igår så jag var upp på vinden ensam igår *stolt*

Pigg som en mört efter bara 4 timmars sömn...

If you only knew what you are doing to me, maybe I will start doing the same to 2


Tankar

har en massa tankar just på både det ena och det andra, Ibland vore det så skönt att stänga av den och bara få vara. Likadant men känslor man har om olika saker vore också skönt att vara utan. Att slippa känna att man blir ledsen, att man blir dissad. Kommer det bli svårare att hitta ngn att dela sitt liv med när man har dom erfarenheter man har? Bygger man upp en tjockare och tjockare mur för varje gång man blir lämnad med ett hjärta som är i bitar? Ska man sluta vara den öppna, framåt tjejen med stort hjärta för att det inte ska bli sprickor i det?
Jag har ändå den drömmen att man ska kunna hitta ngn att dela sitt liv med och förhoppningsvis bilda familj med, men hur länge ska man våga drömma om det??

Det känns så lockade att titta efter en sista minuten biljett just nu, bara få komma bort och koppla av och försöka njuta av nuet och sig själv och bara få ta hand om sig sj.

Snart är det jul, känns inte riktigt så för mig än iaf men det kanske kommer. Klar med alla julklappar iaf. Håller på att tvätta och packa. Tanken är att jag ska åka hem till mor å far imorgon. Längtar till på lördag just nu, ska passa Linnea å Maiya då, hoppas på att det blir bra väder så att vi kan vara ute och åka pulka m.m. Sen ska lillebror ha kalas på lördag.

Idag har det varit full rulle på jobbet kan man säga. Har fått rycka ut som tekniker idag och det gick över förväntan kan man säga. Med tanke på att det nästan är 2 år sen jag satt som renodlad tekniker så gick det toppen, men så är det när man är kung på att hantera kunder. =) Sista arbetsdagen på det här året imorgon, ska bli skönt att få vara ledig ett tag, jobba först den 5 jan igen =) Haha alltid har man lika problem varje början på det nya året att skriva rätt år =)

Jag hoppas att det kommer bli ett bra år på många sätt och att det blir ett händelserikt år på ett possitivt sätt. Nu j*vlar ska vi se om jag kan visa vad jag går för...

Ska försöka ta mig samman att gå upp på vinden och leta mina pjäxor till längdskidorna, kanske får ett ryck när jag hemma.Skidorna ligger redan i bilen iaf :D

puss å kram

@nnelie

Fryser och är trött

Idag är ja grymt trött, kan bero på att ja sovit riktigt dåligt inatt. Har varit ngt vajsing med telefonen så den har ringt i tid och otid och jag var för lat att gå upp och dra ur alla tlf i hela lgh.

Igår vaknade ja kl 5.40 av att tlf ringde men ändå kände ja att ja var glad när jag vaknade. surt bara att mina braiga dröm blev förstörd :P
Gick upp och åt frukost i lugn och ro, diskade och hade en helt underbar morgon. Fint när man sitter och äter frukost och man ser hur det lyser i skidbacken =)
Annard var gårdagen helt ok, förutom att ja frös som en tok större delen av dagen igår. Gjorde chili con carne på lunchen igår så nu har man mat några dagar framöver.
Var på Ica efter jobbet en snabbis igår och hämta mitt paket från ellos.I måndags kom mitt paket från adlibris. Hoppas på att mitt paket från HM kommer idag.  Slog in lite julklappar igår, det mesta är klart tycker jag, kanske ngt mer.  Började packa igår med inför helgen, planen är att åka till mor och far på fredag efter jobbet. Lillebror ska ha kalas på fredag eller lördag, han fyllde 21 år igår, grattis i efterskott.
Ska leta tag i min pulka, tefat och mina längd skidor idag tänkte jag så att jag får dom med mig, vet aldrig vad jag får för mig att göra :D
Jag hoppas att det blir lite skoteråkning iaf.

Nu ska nog göra ngn åkerbrasa så jag slipper frysa, för det är ingen höjdre :(


puss å kram från

/\nnelie

Lunch

Nu har jag nyss haft lunch med Anneli, det var så trevligt. Vi var på mysen och käkade kycklingspett, mumsigt värre.

Grattis till mina kära släkting Maj-Britt (Majsan) som fyller år idag, skickade en hälsning till henne via 
http://www.radiosiljan.com/ och hon vann en tårta, det var kul.

Imorgon fyller lillebror år, och han ska ha så kul, han ska flytta grejor hela dagen då.... =)

Nää back to buiness again innan jag blir ofokuserad igen, eller jag kanske inte har varit det på hela dagen ändå :P

Och kom ihåg att lyssna på http://www.julradio.se/ för en ultimat julstämmning :D

Happy

feeling happy even if I´m still sick.

biiiiig smile on my face :D

Tack

Jennie för trevligt sällskap idag på lunchen. Puss puss till dig <3


Lite kyligt ute

nu. -16 sa termometern imorse. Men det kändes inte så farligt ändå tycker jag. Jobbade hela dagen igår och det kändes när jag kom hem sen, var totalt död, skulle göra lite saker men blev inte mkt gjort, låg mest i soffan och halv sov. Ändå var jag trött imorse när jag vaknade och väckarklockan ringde.

Massa att göra på jobbet just nu, men så är det när man har varit borta tydligen. Tappade motiveringen innan jag ens satte igång igår men man kan inte göra mer än vad man kan. Ska leta tag i alvedon nu så man kan ta sig igenom några timmar.

Kramar från Annelie

Sjuk

Har varit sjuk sen i tisdags och är inte helt pigg än. Allmänt down också..Tänkte jag ska försöka jobba imorgon, I´ll give it a try and I will se what happens.
Bakat en del sen sist.

lussebulle

Mintkyssar

1 äggvita
5 droppar pepparmint, hushållsarom
3 ½ dl florsocker
ca 50 g mörk choklad

Vispa äggvitan fast. Tillsätt pepparmint och rör om.
Sikta ner  florsocker och fortsätt vispa till en smidig massa.
Fyll en spritpåse med massan. Spritsa ut tunna plattor på ett bakplåtspapper.
Låt dem torka i rumsteperatur.
Smält chokladen och häll den i en strut. Spritsa en droppe på varje mintkyss.

mintkyss

Mirco Knäck

1 dl strösocker
1 dl sirap
1 dl vispgrädde
½ dl hackad mandel

Blanda socker, sirap och grädde i en HÖG form.
Tillaga på 750 watt i 7-8 min, smeten ska vara ljusbrun och skummande.
Vänta ngn minut och rör sedan i mandeln.
Häll upp i formar och ställ sedan i kylen.

knäck


Mjuk Pepparkaka

150 g margarin
3 ägg
3 ½ dl socker
2 1/4 dl gräddfil
4 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 påse Santa maria pepparkaksakryddor

Smält matfettet och låt det svalna.
Rör ägg och socker pösigt.
Tillsätt gräddfil och matfett.
Rör ner mjölet, bakpulvret och kryddorna.
Häll smeten i en smord och bröad form på 2 L.
Grädda på galler på första falsen nerifrån i 175-200 grader i 50-60 min eller tills kakan känns fast.

mjuk pepparkaka