Nytt År..

...nya möjligheter. Det känns skönt att få börja lite på ny kula igen. Även om det just nu är lite motigt och tufft men jag försöker ta en dag i taget och kämpa på. Försöka göra det bästa av det som dagen har att erbjuda. Det vore härligt att ha lite mer energi och ork så att jag klarar av det jag skulle vilja göra varje dag. Men man får uppskatta det lilla man kan.
Jag trivs bra nere i Falun men saknar mina vänner <3 i Sveg massor verkligen. Speciellt när saker känns tungt och man skulle vilja ha någon att bara kunna umgås med, få något annat att tänka på osv.

Just nu är jag i Härjedalen hos min kära särbo. Det är skönt att ha någon som finns där varje dag även om man inte träffas varje dag. Tack hjärtat för att du försöker göra det du kan och jag vet att det inte alltid är så lätt. Och tack för dom fina blommorna jag fick häromdagen. Det värmde i mitt hjärta.
Det är rätt kallt ute idag och jag fryser som vanligt även om det är rätt okej inne. Har varit ute med bamse på promenad och det kändes kan jag informera om, blev som en stor isbit även om promenaden inte blev lång.
Jag borde försöka plugga lite men motivationen är så långt borta den bara kan komma.
Det är också svårt att koppla av dom krav jag känner och dom gör sig påminda hela tiden.
Sen har jag också svårt att koppla bort provsvaren som jag väntar på. Ska iväg och träffa en läkare igen den 26 Januari, då hoppas jag att provsvaren är klara tills dess och att man kan besluta hur man ska göra med det andra, det beror ju på hur det har utvecklat sig sen sist, innerst inne känner jag nog en oro av att inte veta vad som kommer att hända. Denna oro som gör att jag inte kan koppla av och koncentera mig på det jag ska göra istället.

Jag längtar ner till Falun just nu och det är för att jag saknar mitt kära träningsplace, och det väldigt mycket också :( Jag hoppas att det blir lika bra till veckan som det var veckan innan det blev jul. Var iväg och tränade 5 gånger på en vecka och det kändes skönt. Var iväg i fredags och tränande, så härligt. Gick igenom min träning med tränaren och fick några extra övningar på mitt gym program. Det är kul att se att det går framåt och jag ser fram emot att göra min nästa BIA mätning och se om träningen har gett någon skillnad i kroppen. Det får gärna synas på vågen också eftersom det är det enda läkarna går efter tyvär :( Idag har jag iaf kört lite wii fit så jag får försöka träna på något sätt iaf.

Ska försöka fixa mig ngn lunch nu.

På återseende :)

Puss & Kram