Början på veckan

veckan har nu kikat igång. Har hunnit med en del idag tycker jag och det känns skönt!
Började dagen med att göra mig en smoothie till frukost med jordgubbar, banaårn, fil och lite apelsin jucie, det till det god hårdmacka med ört creme cheese och rökt skinka. Gjorde att man orkade flera timmar sen. Iväg till skolan för att prata lite isp. Sen ner på stan, köpte några presenter. Hämtade min medicin som kom förra veckan men som jag sedan glömde hämta under veckan, är man tankspridd och senil så är man ju :P
Var in på några blomsteraffärer och kolla om dom gjorde brudbuketter. Sen iväg på några ställen för att kolla om dom gör brudmake och vad det kostade och så. Spenderade en del tid på bibblan och letade böcker som jag skulle ha till skolan. Tog min stora trave med böcker och for hem, lagade mig lunch.
Spenderade större delen med att leta inspiration till klänning, bukett och mitt hår inför bröllopet. Ringde och mailade lite ang inbjudningskorten som jag snart hoppas är klara för leverans till våra ärade gäster. Jag ser fram emot att få dela en sån dag med så mycket glädje och kärlek med så många andra människor.
Kärlek är något fint och som man ska vara rädd om, oavsett om det är kärlek till en partner, familj, släkt, vänner eller djur.
För mig är det viktigt att tala om vad människor betyder för mig och jag spenderar gärna tid med dom jag tycker mycket om och trivs bäst med. Det är tråkigt att man inte kan träffa alla dom man vill så ofta som man egentligen skulle vilja. Jag kan uppskatta ett telefonsamtal, ett sms, mail eller något annat som visar att man finns i personens tankar när man inte ses så ofta. Att även bara ses en snabbis kan jag uppskatta. Som idag på em. så gjorde jag och Isa sällskap till ÖoB och handla lite, vi sågs en liten stund bara men han prata lite och så. Det gjorde mig glad och uppskattade det mycket.

Nu blir det kvällis, fika lite och sen hopp i sängen och läsa. Imorgon ska jag dyka ner i högen med böcker jag lånade och sen iväg på kliniken en sväng, det ser jag fram emot. Natti Natti!

Puss å Kram

Lite ledigt

Har haft en ledig dag idag från nästan alla måsten. Det enda måstet jag har haft idag är att skriva matdagboken för behandlingen. Den körde igång igen igår och var till Säter och träffade tjejerna. Hade sällskap av Sanna i bilen och det var super trevligt, blir att man hinner snacka lite mer än vanligt och det får vi även göra nästa vecka är tanken =) I och med att behandlingen eller gruppträffarna körde igång så var dags att hoppa upp på vågen igen och det hade ju gott bra över både jul och nyår, vågen visade till och med minus igår och det kändes riktigt bra. Den behöver ju inte ens göra det under själva behandlingen. Jag har medvetet slarvat under jul och nyår och med medvetet slarv menar jag att jag har struntat i att skriva det jag har ätit och druckit och även inte släpat på min digitala köksvåg överallt som jag gjorde innan men nu är den tillbaka igen.

Veckan har varit mycket plugg, jobb och en extremt jobbig förkylning och den är kvar ännu. Den hindrade mig dock inte från att vara ute idag, varit ute och tittat på när Biw & Bass har åkt pulka, snowracer och stjärtlapp. Sen fick dom även åka skoter med min sambo. Även jag har åkt lite skoter idag här på byn, Kvarnberg. Lämnat storstan Falun över helgen och byt den mot den lilla bya där jag för 25 år sen växte upp.
Tänk vad tiden går fort. Det är drygt 25 år sen jag döptes i Hamra kyrka. Det är 10 år sen i år sen jag gick ut högstadiet.
Det är även 10 år i år sedan min blivande tärna Lisbeth kom in i mitt liv och hon har stannat kvar där under alla dessa år. Även om vi inte ses så ofta som vi vill och önskar så vet vi ändå att vi finns där för varandra och det är en riktig vän. Just det också att båda hör av sig till varandra och det finns i bådas intresse att veta hur den andre mår och har det och även vad som händer och ska hända i dennes liv.

Den kommande veckan kommer även den att vara fullbokad, har något varje dag som har en tid som jag behöver passa. Skolan flera dagar, jobbet flera dagar, sen till Säter och även lite annat. Jag hoppas att kunna bli fri förkylningen och komma igång med träningen. Har flera mål med min träning, både långa och lite kortare mål. Jag blev så glad häromdagen när mina nya träningsbyxor kom och jag trodde när jag tittade på dom så trodde jag seriöst inte att jag skulle kunna komma i dom men drog på och till min stora glädje så kom jag ju i dom och dessutom var dom grymt sköna. Jag är sugen på att prova funktionen på dom också, om inte annat kan ja kanske göra det på Onsdan när jag ska vara med och ha KidzFun på bästa Må Bättre i Falun.

Skulle behöva komma iväg och börja prova ut min brudklänning snart också, kanske får nån mer ide hur jag skulle vilja ha den efter bröllopsmässan i Borlänge den 30 Januari. Hjärtat köpte biljetter till mässan här i veckan.

Nu ska jag gå ut och hämta mig något kaloriesnålt att dricka, papsen eldar så det är varmt och gott här in, gött att bara pysa runt i understället.  Mamsen gjorde en god kycklinggryta förut, mums var vad det var!

Ha en bra lördagkväll och gör inget som jag inte skulle ha gjort ;)

PuSs & KrAm

2010-2011

God fortsättning och Gott Nytt År!

Det har nu gått en vecka på det nya året och det känns jättebra =)

Ska försöka sammanfatta 2010 lite kort.

Min goa gammelfaster dör. <3
Jag blir sambo på riktigt igen.<3
Alvin kommer till världen.
Colin kommer till världen.
Jag och hjärtat förlovar oss. <3
Får som ett epileptiskt anfall och får åka pling plong taxi till karolinska från arlanda. Efter alla utredningar så kan dom inte komma fram till varför det blev så och jag slipper någon återgärd.
Medverkar på Izabells dop i Mora Kyrka <3
Jag får veta att jag lider av hetsätningsstörning och påbörjar behandling i Sep.
Åker på semester till Astrid Lindgrens värld tillsammans med herrn, Bella och fam. Andersson.
Sommarjobbar som vårdbiträde ute i Grycksbo.
Får den underbara äran att bli gudmor till Alvin <3
Min älskade farbror dör <3
Jag börjar skolan igen och skall läsa till uska.
Får flera nya underbara vänner <3
Får ett nytt jobb på MåBättre.
Är på Dalhalla och ser The Baseballs och Sven-Ingvars.
Jag blir deprimerad och får börja äta mina anti dep. mediciner igen.
Min älskade sambo friar till mig <3
Det har självklart även hänt en massa andra bra och mindre bra saker men det är detta som jag kommer att tänka på i första hand och som har påverkat mig en hel del.

Vad kommer att hända under 2011 då? Flera saker är jag säker på och hoppas att vissa andra.

Gå på föreläsning med Mia Törnblom.
Bli klar med min behandling för ätstörningen.
Ha Ferdinand på besök och sedan följa med ner till Danmark. Bokat och klart *jippi*
Fira min gudsons 1års dag tillsammans med honom och hans familj.
Hipp Hurra, min mormor fyller 70 bast!
Gifta mig med min blivande make. <3
Förhoppningsvis hinna ner till Ullared en sväng under våren.
Bli klar med min utbildning till uska.
Kunna få ett jobb när jag är klar med skolan *hoppas*
Finns så mycket mer som kommer hända under detta år och jag ser fram emot detta år och tror det kommer bli en riktigt toppen år för mig.

Idag känns det iaf som helt underbar fredag. Idag kom biljetten till Mia´s föreläsning, tjoho, jag längtar verkligen till den 27:e. Märks förresten att posten går som den brukar nu igen, kommer mellan 9.30-10.
Jag startar upp datorn för att sätta igång med pluggandet och loggar in på skolans sida och ser till min stora glädje att jag har "meddelande" och tanken som går igenom mitt huvud då är, tjoho hon har rättat mina senaste inlämnade uppgifter och kanske tom satt ett slutbetyg i kursen. Klickar snabbt på meddelande ikonen och ser när dom kommer upp att det var som jag hade tänkt. Fredagen blev genast ännu bättre helt plötsligt :D Slutbetyget innehöll ett MVG och leendet på mina läppar är så stort. Detta ger självklart mersmak för att hålla uppe studierna som jag har gjort. En bra början på fredan och en bra start på det nya året.

Solen skiner utanför fönstret och rakt in i ögonen på mig men det gör mig absolut inget, det får den göra med glädje. Den får gärna stanna länge, men det sägs att det kommer bli snö ihelgen. Tycker jag är rätt nöjd med den mängden som är nu. Ihelgen bär det av till Orsa Finnmark och hem till päronen. Hjärtat vill åka skoter och kanske ska man hänga på en tur, men jag skulle behöva plugga lite också och snöar det så får han då åka utan mig men han kan ju skruva lite på bilen annars också. Nyårshelgen var vi uppe på Vallen och det var inte helt fel, lugnt och skönt. Hade svärisarna där också.

En bild från nyår uppe på vallen.

En härlig vinterbild ifrån vallen. Dörren står öppen på vallen där jag och herrn bodde. Kan ju lova att det var het när vi eldade i kaminen och inte ens jag frös och då är det varmt kan jag lova ;)

Dags att återgå till studierna en stund innan jag ska hugga tag i disken. Skönt att komma hem på sönda om det är ordning å reda då.

Ha en bra fortsättning på det nya året. Nytt År, nya möjligheter. Kom ihåg att ta vara på dom.

Puss & Kram <3