Om en vecka..

..ligger jag på stranden i Oman och badar bland färgglada fiskar.

Var på sjukan idag och vägde mig, och det blev en glad överaskning. Alltså har min reductil fungerat. En riktigt bra start på denna dag. Nu är det lite midre än 29 % kvar att gå ner detta år =)
Hoppas att allt bråkande och tjatande på dom i Östersund på kirurgmottagningen har gett samma effekt. Att dom ringer snart och ger mig det besked jag vill ha.

Ska bli skönt nu att åka på semster och bara få koppla av och umgås med nära och kära =) Vi är ett gäng på 7 personer som åker. Jag och min sambo, mina svärföräldrar, min svåger, min sambos moster och kusin =) Tror vi kommer ha det mist lika trevligt som vi hade det i Gambia julen 2005. Minns så väl den där utflykten vi gjorde till SOS barnbyn. Den där lilla söta  mörkhydade killen med superkrulligt hår. Han var kanske ca 1 år. Så söt, det gjorde ont i hjärtat att sätta ner han i sin säng och han bara skrek när vi skulle gå. Denna gång ska vi ut och åka båt och bada en dag. Hoppas på att få se fina fiskar och delfiner.

Ja vad händer annars då, joo mitt badrum håller på att göras om och det skulle igentligen vara klart på fredag men det kommer det inte att bli, på fredag har badrummet ståt med byggfläktar i 2 veckor nu så det är lagaom rörigt, känns som man åkt bakåt i tiden. Spola toaletten med en hink vatten och ingen dusch hemma. Tur finns det dusch i en annan lägenhet i närheten. Inte så skoj att gå så långt med blöt hår nu när det är så kallt ute. -20 imorse när jag vaknade.

Var och badade bastu i helgen, det var riktigt nice. Var skönt att få rensa kroppen lite nu när man är sjuk.

På söndag åker vi till Sthlm, ska vara där nere några dagar extra. Ska åka och hälsa på min lilla tremening Alice på söndagen när vi kommer ner. Ska bli kul och se om hon har växt något men det tror jag nog, 1 månad sen jag såg henne sist nu.

Nää bäst att återgå till jobbet, är verkligen kanon glad för mitt jobb, alla bra chefer jag har och alla underbara kollergor =)

Öroninflamation

Tjoho, då var man sjukis men ej dock sängliggande. precis varit på sjukan och det var öronimflamation jag hade, dubbelsidig dessutom, jippi =) Hade värkt hål på mina trumhinnor, inte konstigt att jag har haft ont då. Lite klen i halsen också, hihi undra vad kunderna har trott om en idag, vore rätt kul att höra sig själv i det här läget.

Ska ta och dricka lite te nu med honung i. Hoppas på att kurera halsen och rösten med det.

Var på sjukan i måndags också och träffade på den sämsta läkaren någonsin och jag har träffat en hel del läkare. Men efter mycket om men fick ja det ja var ute efter. Så nu äter jag reductil, ska bli kul och se om det fungerar.

Nää nu borde jag jobba =)

Nytt År

Ja då var vi igång på året 2007. Ett år då många saker kommer hända.
Åker snart till Oman och det ser jag verkligen fram emot. Få lite sol och värme och bada massa.

Sen ska ja jag vara brudtärna på bröllop den 28/4 och det ska bli otroligt kul. Vi ska snart åka och kolla på bröllops kläning.

Sen ska jag gå ner 30% i vikt, min största och viktigaste händelse under året.


Nää nå måste jag åter gå till jobbet =)