Kurs

Ja idag ska jag åka iväg på kurs till Rättvik, första dagen av 4 på facklig grundkurs. Ska bli kul att förnya kunskaperna lite och träffa lite nya nmänniskor. Att få bo på hotell är ju aldrig heller helt fel tycker jag. Hoppas komma hem med lite nya kunskaper. Och laddad inför nästa kurs.

Denna vecka kommer schwissa förbi av bara farten tror jag, snart är det helg och jag är då i Danmark.
Nu ska jag dricka mitt kaffe och vänta på min kollega som gör mig sällskap på kursen.

Have a nice day =)

Puss & Kram

Jobb, jobb jobb

Ja som vanligt är det en hel del jobb i mitt liv. Och dessutom ska jag försöka vara aktiv i jobbsökandet. Det är lite segt att ha flera jobb och hoppa mellan. Jag håller tummarna att det blir llite bättring på den fronten snart. Och eftersom det har varit en hel del jobbande och stressande har jag valt att unna mig lite ledigt snart och få semester.
Jag drar till utlandet, tjoho Danmark here I come. Blir att hälsa på min lilla familj där nere och bara ha det bra, koppla av och göra det jag vill.
Ser fram emot långa samtal med min syster <3

I övrigt har jag haft problems med mitt höger öga, två sorters infektion. Fått antibiotikadroppar och det har hjälpt men det var fortfarande inte bra i tisdags när jag var på återbesök så nu fick jag kortisondroppar och tillbaka nästa vecka igen.

Imorgon fyller min gokråka Nova 4 år, tiden rusar iväg, redan 4 år sen jag blev faster. Så imorgon blir det barnkalas. Kvällen avslutas också med kalas. Min mans chef fyller år och dom ska inviga en ny lokal så därför vankas det kalas.
Idag firar jag min ena svägerska på 30 + dagen. Ja snart sitter jag där själv och är 30. Men jaf har tänkt hinna med lite saker före det. Dags att göra målen smarta och komma framåt.

Snart ska jag åka bussen hem och sova för det blir nattjobb ikväll igen. Önskar alla en wounderful fredag och en toppen heög :-D

Puss & Kram