Grattis

till min lilla gofis Nova på 1 årsdagen!


Nova 1 år7

Många pussar å kramar till fasters lilla go knul :D

Påsk & Sthlm

Nu har det hunnit vara påsk och en helg efter det med också.

Påsken var helt underbar i år även om det var en annorlunda påsk. Normalt sett brukar den innehålla skoteråkning, fiske osv. Men i år var jag och min sambo till Tibro och firade påsk tillsammans med hans lillebror och hans familj.  En riktig mysig påsk. Det blir verkligen annorlunda påsk nu när det finns småbarn igen som ska fira påsk och leta ägg som haren har gömt.
Påsken gick i övrigt i kärlekens tecken som verkade. Min morbror var i Thailand och förlovade sig där. Grattis till det :)

Men det var ju även förlovning här i Sverige. Påskafton förlovade jag och min sambo oss. I solen vid vattnet. Det var super mysigt.

Johan <3 Annelie

Gott

MUms

<3

När vi kom hem till familjen Andersson sen vankades det mat. Det blev grillpremiär i Tibro och det serverades grillad fläskfile och klyftpotatis, bea och sallad. Efter maten så bjöds det på tårta =)

Love cake <3

Det känns fortfarande som jag är på såna där rosa fluffiga moln =) Härligt värre.

Ihelgen som var spenderade vi i Sthlm. På fredag när vi kom ner blev det rätt lugnt och stillsamt, vi var hemma med min släkt och bara slappade. På lördagen fick vi ha lilla Alice för oss själva. Alice ville gå på bio så vi drog till Vällingby och såg Draktränaren och den var helt okej. Efter bio drog vi in till stan och hälsade på Andreas och Mickan. Vi hade sån tur att vi fick middag hos dom. Tack så mycket för en god och trevlig middag.
Söndagen tog vi Alice med oss till parken i det fina vädret innan vi får hem. Det kändes att det var vår nere i huvudstaden då min näsa började rinna och ögon och hals klia. Ett bra vårtecken. Känner fortfarande av kliandet och rinnandet även om vi är hemma i Falun igen.

Tisdag idag, får se vad denna dagen bjuder på. Tänkte jag måste ut och i alla fall ta mig en promenad i solen och ladda batterierna lite. Ska kolla lite på utbildningar. 2 dagar kvar bara tills ansökan för högskolans utbildningar till hösten skal vara inne. Jo jag måste komma på vad jag ska hitta på att laga av kasslern också =) Någon som har något tips så tas det tacksamt emot.

Skickar soliga kramar till alla <3