Ny tlf..

Igår hade jag en ganska bra dag på jobbet, det ringde mindre senare på dagen och min högsta chef för mitt konto, vill ha ett möte med mig. Jag blev erbjuden att sitta backup på en lina för besvärliga ärenden och för dom danska kunderna som verkligen vill ha en dansk. Så det blev jag väldigt glad för. Hon var nöjd mitt arbete och tyckte att det gick bra för mig, och det skulle jag få bevis för senare under dagen. Igår em hade vi möte och då blev jag utsed till månadens tekniker för Oktober. På mitt "diplom" som sitter på min plats står det.

Samsung Engineer of the month Oktober 2006 For her outstanding performance Annelie Johansson is rewarded with the Samsung Engineer of the moth award. She have reached all out highly placed targets. She have fulfilled each and everyone of our criterias and she also a great collague and her friendly attitude is her trademark that we all appreciates.  Och tillsammans med detta fick jag då en samsung telefon som heter sgh-x680 och det blev jag väldigt glad för. Och efter att jag hade jobbat en ½ månad fick jag detta.

Co-worker of the month August 2006. For her optimistic and service minded attitude Annelie Johansson is rewarded with the co-worker of the month award. Annelie have shown initiave to help and assist on the danish line even if she is new at Samsung. Her friendly attitude is appreciated on the support by her colleagues and customers. Och till det fick ja 2 biobiljetter.

Vill bara säga att jag är nöjd med mitt jobb även om det har sina downs =)

Ha en trevlig lucia allesammans =)

Julkramar från @nnelie

Helgen

Haft en bra helg, även om det har varit mkt att göra. Showen var kanoners och singing in the rain var också kanon. Så det kan jag verkligen rekomendera.
Alice var en söt sak, även om hon mest sov. Var trevligt att träffa svärisarna också.

Sitter på jobbet nu och är trött värre, sover skit kasst och har börjat få ont i magen igen nu, känns inger vidare. Har knappt nån energi till något längre. Mkt att göra på jobbet också..tlf ringer hela j*vla tiden. 14 samtal på en timme..

Nää jag ska försöka jobba nu...

Sthlm

I em åker jag till Sthlm, ska bli underbart. Efter en lååååång vecka som det känns så ska det bli skönt med en dags extra ledigt. Ringt på som bara den denna vecka. Suttit på både svensk och dansk lina denna veckan och det märks på antalen samtal jag plockat / dag. Gäller också att hålla koll på telefonen innan man svarar så det inte blir fel. Just nu är det dock lungt plockat ca 27 samtal hitills, ska sätta igång att logga dom snart. Imorgon kväll blir det Anexet och julshow och julbord med, bla Jerry Williams, min stora idol som ja såg mycket på när jag var liten. Lördagskväll går åt till att gå på Oscars teatern och se Singing in the rain. Söndag blir nog att åka och träffa den nya släking, min tremening Alice.
Nää nu är det bäst ja jobbar =)

Ha en trevlig andra advent, för det ska jag =)

Dikt

En dikt ja skrev igår...

 

Du kom från ingenstanns och tog mig med storm.

Du fick mig på fall på noll tid.

Du är nu den som jag delar min vardag med.

Du är den jag delar min glädje och sorg med.

Du är den jag vill dela resten av mitt liv med.

Du är den jag älskar mest av allt.