Bra start...

...på dagen har jag fått. Varit ute och gått brorundan imorse, det var riktigt skönt. Kom hem och åt lite vaniljyoughurt och en hårdmacka. In i duschen, kläder på och försöka få lite styr på håret. Iväg till jobbet.

Igår var jag till Linda på lunchen, fick både lunch och fika, tack så mycket =)
Var till sjukgymnasten igår och träna lite där, fick köra roddmaskin och den var helt toppen för det lät verkligen som man satt på vattnet. När jag kom hem igår efter jobbet  så blev det lite middag innan jag satte igång och bakade. Blev bullar och chokladsnittar, skulle göra citronkakor också men degen blev kvar i kylen, för jag blev så trött, men kanske hinner baka ut dom ikväll, men jag är rätt säker på att jag åker och spelar bilbingo ikväll.

Idag känner jag riktigt stolt över mig själv och det jag har klarat av. Nu ska jag ge järnet och dricka mitt nyponte.

Kramar från Annelie

Gym

Var på gymet igår, 2 timmar. Kändes riktigt kanon bra. Och känns ännu bättre idag, ingen träningsvärk eller dyl, inte än iaf. Ska till sjukgymnasten och träna idag så jag hoppas att det går bra.
Vart inget bakande igår så ikväll ska jag göra ett stort ryck. Igår kom mitt paket från Ellos. Det vart en del att behålla och en del som ska skickas tillbaka. Idag är en toppen dag som det känns, även om jag fortfarande är prickig.
Satt ett nytt mål att jag ska försöka gymma 3 gg/vecka och simma 3 gg/vecka och en ledig dag. Nu ska jag ge järnet för att nå dit och gömma vågen att tag och ta fram måttbandet istället.

Nu ska jag dricka mitt vanilj te.

Kramar från en superglad Annelie

Är det inte det ena så är det de andra

Torsdagen var jag till Östersund på röntgen, det var lite läskigt att åka fram och tbx i den där tunnan, och det var läskigt att få kontrastvätska insprutad i kroppen, tur dom berättade innan vad som antagligen hände, annars hade jag blivit väldigt nervös.
Hade sällskap till stan av, Rosa, Jacob Denice & Jessica, full bil med andra ord men det var så trevligt.

Fredag jobbade jag och var till sjukgymnasten. På kvällen var det utgång som gällde. Premiär på ön och en del alkohol och dans. Men fasiken vad kul. Kom i säng ca 4,30 lödag morgon =)

Lördagen spenderades till stor del med päronen. Åkte dit mitt på lördan. Jag, Daniel, Bella och Baloo. Firade morsdag på lördan istället. Vi åkte till sollerön och åt kanon god mat på Jugen Jon, kan jag verkligen rekomendera det. Vi var 9 st som var dit och åt. Efter maten bar det iväg till Orsa för att bowla. Bobbla som Bella säger =) Det var några X i protokollet iaf =) Men jag hade en toppen dag tycker jag. Efter bowling åkte vi till mormor för att fika lite, innan det bar iväg hem till Kvarnberg och se slutet på eurovison.

Söndagen var vi kvar i Kvarnberg till mitt på dagen. Hjälpte mor & far med att installera lite grejor på datorerna hos dom. Var iväg och plockade lite vitsipor och tittade på fåren och lamadjuren som mina föräldrars grannars har. Bella och Daniel tvättade bilen innan vi åkte hem. När vi kom hem igen så städade vi uteförrådet och det blev kanon bra.
Vaknade på söndag natt och kunde knappt andas, kändes som att andas i ett suggrör. Kräktes slem. Kändes inte bra.

Måndag morgon när jag vaknade och tittade mig i spegeln så hade jag en massa prickar runt ögonen, som en allergisk reaktion och fortfarande svårt att andas.
Ringde sjukan, fick komma dit. Och svaret vart, du har astma. Fick ta någe allergi test också men fick inget svar på det. På lunchen var det bara att cykla iväg och hämta medicin. Jobbade hela dagen som vanligt, känns kanon att vara uppe på 100 % igen och ja allt känns kanon bra just nu trots att ja ser ut som en prickig korv och har fått astma. Ikväll ska det gymas, ska bli spännande, hoppas att jag orkar baka lite sen när jag kommer hem ikväll så att jag har ngt fika att bjuda på till veckan.

Nu ska jag röja järnet.

Kramar från en prickig Annelie

Kär?

Mina läppar pussar dina.

Min tunga sträcks ut mot din för att känna din sötma.

Mina ögon öppnas för att se ditt vackra yttre.

Mina ögon stängs för att memorera bilden av dig så att du alltid finns hos mig.

Mina armar kramar om dig och jag känner värmen från dig som sprider sig från dig till mig.

Mitt hjärta slår fortare och fortare.

Min mage känns som den är fylld med fjärilar.

Mina känslor för dig blir starkare och starkare.

Är jag kär?

Made by Annelie Kramizen Johansson 2008-05-26


100 %

idag så jobbar jag 100 % och det känns kanon bra. Har precis kommit tillbaka från lunchen. Var till sjukgymnasten igår och det var kanon kul, jag fick köra en del styrka och jag trodde helt ärligt att jag skulle ha träningsvärk idag men inte =) Var iväg och pratade med facket igår och fårse vad som händer där.
Jag såg delfinalen i eurovision igår och ja fårstår ju att del var delfinal för det fanns inte mycket bra i alla fall.

Funderar om jag kanske ska börja gå på gym och börja träna lite evt. Fårse hur det blir med den saken. Känns som jag har en massa småfunderingar just nu.

Ska jobba mina sista 3 ½ timme nu.

Kramar från Annelie


Stan

fick ett samtal från Östersund och sjukan nu på morgonen. Har fått tid för röntgen på torsdag. Ska bli skönt att få det gjort även om jag inte tror dom kommer hitta ngt som inte ska vara där. Men lite nervös är jag endå, glad att jag får sällskap upp, jag törs inte köra bil så långt själv just nu. Snörvel snörvel är det, men det blir bättre, bara att äta pillren och se glad ut ;)

Sitter och äter lite frukost, resorb och vattenmelonen. melonen är det som smakar bäst. Det är sol och fint utanför så det känns toppen.
Beställde kläder och dyl igår igår, en hel del. Fårse hur allt passar när det kommer.
Hittade en bild på mig igår.

image24

Kramar från Annelie

Allergisk

Var till läkaren idag och fick veta att jag var allergisk, jaha bara att åka hem och vila då och äta medicin då.  Han sa att det var nog mot pollen och gräs bla bla. Har kliat som bara den idag. Men tack Jennie för att ja fick tab på jobbet idag så jag iaf kunde jobba. Imorgon är sista dagen som jag jobbar 75 %. From Onsdag så blir det 100 % jobb igen och det känns otroligt skönt. Längtar efter att ge järnet igen nu. Come on =) Ska till sjukgymnasaten imorgon också. Längtar dit. Har haft fullt upp med att styra upp med sjukan idag, ringa hit och dit. Bara att jaga på dom så det händer ngt. Har fått tlf tid med en läkare på kvinnoklinken den 29 Maj. Jag hoppas att hon har ngt vettigt att säga nu, gått rätt lång tid nu sen första remissen vart skickad dit. Men som sagt det går sakta men säkert framåt =)

Jag känner endå att jag till stor del mår toppen och det är en helt grym känsla. Tänkte jag ska skriva lite mer om operationen och PCO någondag.

Många kramar till alla

Senaste nytt

ja gått ett tag sen ja uppdaterade bloggen nu. Förra helgen fick ja ett tokryck och bakade litegrann men det gjorde jag redan på torsdagen innan den eftersom fredag förra veckan var det min tur att ha fika, gjorde en cheesecake som blev riktigt bra om jag får säga min menning.

Ja vad har hänt mer då, haft en kort arbetsvecka denna veckan, var ledig på måndagen, hade en kanon trevlig dag med Denice då, det som var nackdelen var att det gick en del pengar. Onsdagen var jag till Östersund och det gick ännu mer pengar än förväntat. Var till dietisten och hon tyckte jag var duktig, hade snittat - 0,5 kg /vecka sen jag var där sist så det var kanon. Torsdagen var jag till läkaren och sjukgymnasten. Alltid kul att gå till sjukgymnasten. Fredagen bar det av till hogdal med Sandra för att spela bilbingo vilket var väldigt lyckat för min del, satsade mina sista pengar innan löning och det blev det värt. Väl hemma skulle jag bara åka en sväng, men kom hem strax före 03 på lördag morgon.
Vid 11 igår ringde Anneli och fråga om ja skulle med och bada och självklart hackade jag på, tog med mig Bella dit också. Var hemma och slappade på em, igår kväll drog ja till Jocke och såg film och satt och snacka, det var trevligt. Idag har det bara varit rätt slappt, har hämtat Daniel på flygplatsen, han fick flyga hem från stan, kul =)

Här kommer lite bilder på det som har bakats och nån ny bild på mig.

Ha det bäst...

kramar


Cheesecake

Havrechoklad

Maräng

kokoskaka

flarn

Morotskaka

me

1597

Träningsverk

Har jag i vänster vad. Måste vara efter besöket hos sjukgymnasten igår. Det är endå otroligt roligt att gå dit och det känns toppen. Träningen där gör gott både för kropp och själ.

Jag känner att det mesta är väldigt possitivt och att jag kan klara allt jag vill. Känner en stor glädje för att gå till jobbet igen. Hela jag känns som ett stort smajl =) Visst finns det saker som är mindre bra i mitt liv också men det gäller att fokusera på allt det som är possitvit. Imorse när ja vaknade så drog ja på musiken och dansade framför spegeln, otroligt bra för själen och självförtroendet.

Har haft lång ledigt förra veckan tors-sön, lovely verkligen. Var barnvakt en del under den tiden men det är bara roligt till 99,9 % ;)

Var till Rättvik på lördan och gick på marknaden, köpte strumpor, alltid bra att ha =)
Söndagen spenderades på badhuset hemma i Sveg.

Ska åka till Östersund nästa vecka till dietisten, det ska bli spännande. Vikten går sakta neråt men jag känner att jag mår toppen iaf. Det regnar ute nu men det gör inte så mkt, min glädje är på toppen just nu och jag hoppas att jag kan fortsätta känna så lääääänge till.


Ska kolla lite på kläder nu, tror jag har gått och blivit klädkåt ;)

Kramar från Annelie