Smile :)



Upd 070718

Shit sherlock det var länge sedan jag upd. min blogg, tror det är på tiden att jag gör det. Massor har hänt sedan sist må jag säga, kommer inte få med allt men en del iaf ;)

Har börjat jobba igen och det med besked. Några dagar innan jag skulle börja jobba igen ringde chefen och fråga om jag var intresserad av andra arbetsuppg. Självklart tackade jag ja till det. Det vart 2 turer ner till Sthlm för utbildning. Att sova på på nice hotell och lära sig mer var inte helt fel. Har på senaste fått mer arbetsuppgifter, och nya sådana också. Är spännande och utvecklande samtidigt som det är lite skrämmande och rädslan för att göra fel är stor. Men trivs i det stora hela kanon bra på jobbet, dock ska det bli skönt med 3 veckors semester i Aug.

Har fyllt år sen sist också, så nu får man skriva 22 om folk frågar om ens ålder. =) Var till Småland och Skäppevik i Maj för att fira svärmors födelesedag den 17 Maj. Hon vart något häppen när vi knackade på dörren kl 6 på morgonen efter att ha kört hela natten ner dit.

Mina kära grannar Anneli, Erik, Linnea och Maiya har flyttat, det är tomt utan dom men gläder mig otroligt mycket att dom flyttar tillbaka om en vecka lite drygt.

Joo midsommar har det varit också, en väldigt trevlig sådan också. Träffade nya underbara vänner då. Var hos Densie och Andreas och grillade då. Vi var ett stort gäng där, ingen nämd ingen glömd ;) Det var utgång på kvällen till Storön, vilket var alla tiders. Var även ute med nästan samma gäng för någon helg sedan på Björnfesten och det var minst lika trevligt. Såg Sara Lövgren och Nordman, dom var kanon båda två live.

Ja vad mer ska ja skriva om då, joo att jag har blivit allergisk mot myggbett tydligen, det menar ialla fall läkaren på HC så jag får väl tro på det. Fick en kortisonkur och reccept belagada allergi tabletter.

Kom på att jag kanske ska skriva hur det går med vikten. Saktare och saktare neråt men sist så var det -39 kg. En hel del även om det finns massor kvar.

Måste säga tack till Linda och Kaj för helgen, det var trevligt, det måste vi göra om fler gånger :D

Den senaste tiden har varit tuff för mig. Tankarna har snurrat rätt rejeält. Vill säga tack till Anneli och Carl för alla kloka råd och allt stöd. Och till Daniel Woxnerud, jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas att du vet det.

Over and out från en 39 kg lättare @nnelie