Tiden flyger fram

Ja att tiden flyger fram kan man verkligen säga.
Tiden går och går och närmare bröllopet kommer man, med stormsteg. Det mesta börjar bli klart inför bröllopet.
I lördags var jag till bästa frissan Linnea på Aquaroom och gjorde en provuppsättning inför bröllopet. Två timmar tog det men det blev bra för att bara vara slarvigt gjort tycker jag.
Snart kommer jag jag stå där i kyrkan med min blivande make. Jag hoppas inte jag jag kommer böla för mycket. Tur jag får ordentlig make-up den dagen, det ska jag få på makeup store. Ska göra en provsminkning i samma vecka som bröllopet är.
Ja ett tu tre så är det bröllop =) Ja jag börjar bli nervös känner jag. hihi! Pirri pirri

Idag har jag börjat min 4 veckors APU på vårdcentralen, det blev en kortis idag med lite presentation av vårdcentralen och arbetsuppgifter. Tillbaka imorgon bitti och göra en heldag, vilket jag verkligen ser fram emot
:-D Känns som jag kommer lära mig massor under tiden där som jag kan ha nytta av sen i mitt nya yrke.

Igår var jag och hjärtat till Orsa och firade fasters gullfis som fyller 2 år på onsdag. Tänk vad tiden går fort och hon blir så stor så fort.
Fick en god smörgåstårta, cheese cake och fin hello kitty tårta som min svägerska hade gjort, hon är duktig hon!

Har hunnit varit till Sveg på 40 års kalas hos min fina vän Anneli. Fikat med några av mina goa vänner när jag var upp också. Nu längtar jag upp till Sveg igen. Har kommit ett litet ny tillskott som jag är spänd på att träffa.

Nää nu ska jag kvällfika lite innan det blir sängen.

Puss & Kram

God Morgon

Sitter här rätt tidigt idag för att vara mig. Njuter av morgonen och en kopp te.
Jag la mig rätt tidigt igår och det känns skönt att vara uppe i mer normal tid igen. Det är dags att vänja sig vid det nu. Snart dags att dra ut på praktik och då gäller det att komma upp på morgonen igen. Men jag längtar så mycket efter att få komma ut i "verkligheten" och pröva en massa nya saker.
Jag kommer att befinna mig på tiskens vårdcentral i fyra veckor from påskveckan, tjoho :D

Efter att jag druckit upp mitt te ska jag sätta fart att plugga lite, passar på medan pirayan fortfarande sover så kan jag ägna mer tid åt henne sen när hon vaknar. Idag står det massa saker på schemat att göra. Packa det sista inför helgen. Ska åka till Sveg i em. I helgen vaknas det 40 års fest bla. Ska återse några goa och saknade vänner.
Det är när man inte ses så ofta som man verkligen inser att man tycker så mycket om dom och uppskattar dom. Ibland önskar jag bara att vi kunde ses oftare, men jag är så himla glad att ni kommer vara med på min stora dag.
Hehe gled visst iväg lite där men så kan det bli. Ska se till att ge blommorna vatten innan vi åker, diska efter lunchen. Åka ner på stan och fixa lite småsaker. Jag och pirayan ska ta bussen ner på stan, hon tycker det är kul att åka buss så då passar det extra bra att ta bussen till stan och hem igen.

Jag passade på att ladda busskortet för en månad framåt förra veckan när vi var på kupolen. Fick 100 kr rabatt av dalatrafik om man laddade busskortet under kvällen så det var taget. En bra deal. Kunna åka hur mycket buss man vill inom Falu zonen för 170 kr för en månad. Kan verkligen inte klaga på det. Nära ner till busshållplatsen. Bussarna går ofta. Jag slipper ta bilen. Behöver inte betala någon parkering. Alltså kan jag inte få några parkeringsböter. Jag får lite motion genom att använda benen mer. Bara en massa positiva saker helt enkelt. Älskar att bo så centralt och nära stan men ändå inte mitt i smeten.

Skolan har gått bra senaste tiden och det är min egen förtjänst. Jag kämpar på med skolan och allt annat men det är inte alltid så lätt, det kan jag utan problem medge men tack vare att jag kämpar och inte ger upp så kommer resultaten också. Fick tillbaka mitt rättade projektarbete igår och jag är så nöjd med betyget jag fick. Kunde inte fått ett bättre betyg. Och jag får då säga FAN VAD JAG ÄR BRA!!! Det kändes skönt att kunna skriva det.
Nää nu har jag inte tid att söla längre, ska fortsätta med pluggandet så jag kan fortsätta vara nöjd med det jag presterar.

Och förresten Hipp Hurra för min morbror idag som har födelsedag. Ser fram emot smörgåstårtan på söndag :D


Puss & Kram <3

4 April

idag är det 4 April, vilket innebär 2 månader kvar till bröllopet. Bara 2 MÅNADER kvar. Shit, det känns fortfarande som en dröm. Finns massor att göra kvar tills dess men det går framåt med allt.
Tänkte jag ska sätta mig med bordsplaceringen någon dag och börjar fundera på den. Men det får bli senare i veckan.
Försöker hitta motivationen till att plugga idag men det går otroligt segt tycker jag. Ska iväg och jobba på eftermiddagen.
Sedan förra söndagen har jag haft en liten hushållerska här hemma. Har haft lilla M på besök från Sveg. Alltid lika underbart att ha hennes sällskap. Hon e go hon den ungen. Det är bra att ha barn i sin närhet, det gör att jag uppskattar och ser på livet på ett annat sätt då.

I lördags fick vi besök av svärisarna( Johans föräldrar) som sov över här till igår. Efter att vi hade ätit frukost igår så åkte vi till Hosjö för att titta på kyrkan och visa vart Pumpen ligger.
Igår var en riktig mysdag. 3 April 2010 satt jag och Johan vid vattnet i solen. Där byte vi ringar med varandra. Ett år sedan, tänk vad tiden går fort när man har det bra. Jag är så glad att han finns vid min sida i med och motgång. Och snart ska vi få bli man och hustru.
Får se om pappren från skatteverket ang. hinderprövning kommer snart. Och pappren på mitt namnbyte.

Nää nu måste jag seriöst plugga en stund.

Puss & Kram

<3