Plugg

Dagen har till stor del bestått av pluggande. Varit segt, känner mig rätt forvirrad med så mycket olika saker men till veckan kommer det märkas om jag har fattat något eller inte, men jag hoppas på det bästa.
Kvällen har varit lugn, är hos mor och far ihelgen, har fått gott grillat till middag samt efterrätt så jag kan inte klaga på den service jag har fått.
Jag har det bra när jag bor hos mormor med, får maten serverad varje dag, tur att det inte är så länge tills ja kommer till eget boende igen så att man slipper bli helt bortskämd med alla bekvämligheter och glömmer hur man ska laga mat och dyl. Dock kommer ja aldrig glömma hur man bakar, det sitter nog i ryggraden som det känns :)

Nu blir det sängen snart, ska låta Granberg göra mig sällskap ;) Imorgon blir det lite mera plugg och en massa annat kul :)

Sov gott & Dröm sött!

pok

Senaste nytt

Fy mig, riktigt dålig på att uppdatera min blogg får försöka skärpa mig. Men har massor att göra ett tag framöver nu.

Skolan rullar på som vanligt, gjort 4 veckor på PA-programmet på Högskolan Dalarna. Har en super bra klass tycker jag och dom flesta föreläsarna hittills har varit bra. Här finns en länk till programmet jag läser.
http://www.du.se/sv/Utbildning/Utbildningsprogram/Personal--och-arbetslivsprogram/

Har försökt få tag i bostad i Falun nu så att jag ska slippa åka från Orsa. Och skam den som ger sig för nu har det gett resultat och det känns kanon bra, så from slutet på Okt/början på Nov kommer jag vara bosatt i Falun. Så nu ska det väljas färg och tapeter till lägenheten.

Ska flytta ur min lägenhet i Sveg nästa helg. Jag har inte packat allt än men det blir super packning till veckan. Ska ha tenta på Onsdag och sen åker jag till Sveg. Ska bli spännande att se hur det går med tentan. Bara jag uppdaterat bloggen klart så ska jag ta tag i böcker, papper och kollegieblock och plugga lite.

Sen har jag fått inbjudan till Novas dop så det är självklart att jag ska gå på det. Undra vad man ska hitta på i dop present bara, förslag mottages tacksamt. Sen fyller även min svägerska år och har inte den blekaste vad jag ska hitta på åt henne heller men något bör jag väl hitta på.

Något som jag annars längtar väldigt mycket efter nu är sol och bad, om 2 månader ligger jag på stranden i Egypten, ska bli härligt att få komma bort och bara njuta av livet :D

Nä nu väntar plugget =)

Take care!

pok