onsdag

morgon och jag ligger i sängen och drar mig. lite små seg efter en natt med lite för lite sömn.fastnade på svt play igår och har även tittat på ett avsnitt här på morgonen. det har börjat ett nytt program på ettan som jag tycker är intressant och väcker många tankar, funderingar och känslor. programmet heter barn till varje pris? ska man skaffa barn till varje pris? är det alla förunnat att kunna få barn? varför är det så dyrt att få hjälp med att få barn? oavsett vilket sätt man väljer att få sina barn på så är kostnaderna stora. varför undrar jag? det är väldigt snett när vissa människor har möjligheter att få hur många biologiska barn som helst men sen inte tar hand om dessa. den som vill adoptera barn måste gå igenom en massa granskningar vilket är bra men man ska även titta på hur barnen i Sverige har det. har alla det så bra som man tror? det är jag säker på, alla har inte det de skulle behöva.nu ska jag göra mig klar för  ännu en bra dag i skolan :) puss och kram

Framförande

Idag har jag hållit ett föredrag för klassen. Det gick över förväntan faktiskt. Helst hade jag skjutit det framför mig.
Jag drog lite för dom om vad jag har i min ryggsäck och att jag har ändå tagit mig igenom det och det
har gjort mig till den jag är idag.
Man kan se något positivt i allt som händer en.
Jag fick även ta del av några andras berättelser och det som dom har i sin ryggsäck. Det känns så himla tråkigt att jag var borta från skolan i fredags och missade en massa berättelser. Jag var ledig från skolan för att gå på lite andra saker hemma i Falun.
Annars rullar livet på och jag har det bra här på skolan. Idag har vi börjat med en kurs som heter funktionell styrke träning och det känns väldigt kul och intressant. Teori har varvats med fysiska övnningar. En del övningar är svåra för mig men jag gör så gott jag kan för att klara av dessa.
Nu ska jag ta och läsa lite inför morgondagen innan jag ska krama om kudden hårt.
Puss & Kram