God Morgon

Vilken härlig dag :D Helt underbart väder ute, ser nog lite mer trött ut än vad jag kände mig imorse.

jag

Natti

God Natt folket =)

puss

Kvällis

shake

Sitter här med min shake av frusna jordgubbar, mjölk och proteinpulver. Lyssnar på hockey, Brynäs-Timrå, och heja BRYNÄS! Slutspel, here we come


Vårruset

Fick ett ryck till och nu även anmäld till att genomföra vårruset i Sundsvall, det blir en bra pressent till mig själv den dagen =) Nu ska det nog införskaffas nya promenad pjuks tror jag =)

Wiie life is great when u make it the way you want it to be.

Puss & Kram

Tjejmilen

Here I come. Har precis anmält mig att att genomföra tjejmilen den 30 Augusti. Ser framemot det nu.
Funderar på om man inte ska ge sig på att köra vårruset också någonstanns, funderar på den 1 Juni eller 2 Juni, fira födelsedagen med att genomföra vårruset vore väl ngt underbart =)

Och Pls nu räcker det med snö, behöver inte ha ngt met nu.


Puss & Kram


Längtar

fiska

Vill fiska och njuta av fint väder =)

Tack

Jennie för det trevliga sällskapet ikväll =) Ligger utfläkt på soffan nu efter en super nice middag med det bästa sällskapet =)

Kom hem och skulle parkera bilen, trodde jag iaf, någon har snott min plats i carporten, gulliga lilla jag lämnade en lapp till parkerings tjuven, får se om jag får tillbaka min parkering imorgon, hoppas i alla fall på det.

Vad har hänt sen sist då tro, jo lite iaf, varit på latsidan med att uppdatera. Torsdagen som jag såg framemot gick bra iaf och den bollen rullar framåt nu och jag hoppas att allt går som planerat.

Jag var till Sthlm den helgen det var alla <3 dag. Var barnvakt till 3 busar så, det var riktigt trevligt. Helgen som just varit var lugnt, sov mest kändes det som men det var antaligen välbehövligt. Vaknade pigg som den igår och gjorde ett ryck innan jobbet och drog brorundan innan jobbet, inte illa. Käkade mina mumsiga grönsaks quicher som jag ändå fick  gjort i helgen till frukost och även mellis. Lurade på Anneli en igår också och även hon tyckte att dom smakade gott och hon kom frågandes efter receptet sen som hon fick.

Beställde lite bäcker igår med från adlibris som jag hoppas att dom kommer snart. Joo kom på att ja besiktat bilen, åkte dock på bakläxa, på väster fram så var det glapp i styrleden och spindelleden. Men bara att fixas, ska visas upp inom en månad i alla fall. Annars tror ja det mesta har rullat på som vanligt. Måste lämna in semster ansökan också, inte den blekaste när jag ska söka men det löser sig.

Nää nu ska jag fixa gaddarna och läsa lite innan ja somnar =)

Puss Å Kram

Bilder

jag

jag

jag

jag

jag

jag

Grattis

Love

Grattis Jessica & Björn till eran förlovning idag! Lycka till <3<3<3








Arg

Jag blev så arg i helgen när jag hörde om människor som gör abort pga att det är fel "kön" på barnet. I min värld existerar inte ens det. Antingen vill man ha barn eller så inte i mina ögon.
Jag tänker på dom personer som inte ens kan få barn och skulle göra mycket för att kunna få barn tillsammans och så finns det då människor som tar bort sina barn för att dom inte hat det kön man önskar, helt sjukt. Vart är vi på väg när man tillåter detta?
Det är lika skrämande varje gång man hör något så hemsk men aldrig slutar man försvånas heller, tyvär.

Kom att tänka på barnen jag träffade på SOS barnbyn i Gambia när jag var där, det är något jag aldrig kommer att glömma. Just det där killen som jag hade i min famn som bara titta en djup i ögonen och man bara kände hur glad man blir. Vilka krokodil tårar det kom från honom när jag gick sen, det sitter kvar i hjärtat.
Tänk om man kunde se till att alla barn hade en bra uppväxt, det vore drömmen. Läser en bok nu som bla handlar en del om hur man växer upp och hur det påverkar en senare i livet. Det är väldigt intressant. Jag har lärt mig mycket om hur mycket saker och ting betyder och därför ser jag nu hur viktigt det är med en bra uppväxt.
Barn som far illa på något sätt ligger mig varmt om hjärtat och jag önskar man kunde göra så mycket mer för dom. Oavsett hur dom far illa så påverkas dom av det resten av livet. Det finns många barn i Sverige och runt om i världen som inte har det så bra som dom förtjänar att ha det. Att få vara barn och leva det lyckliga och bekymmers fria liv man ska göra som barn.
Skulle kunna skriva i evigheter om detta tror jag men måste sätta ett stopp nu för denna gång se om jag kan få tag på lite personer via telefon som jag hoppas jag kan nå.

Ha det toppen och ta hand om varandra.

Puss & Kram
Annelie

Grattis stumpan <3

Jennie

Grattis Jennie stumpan på födelsedagen @--->----
Hoppas att du får en toppen dag. Massa pussar & kramar <3


Torsdag

Jag ser fram emot morgon dagen och hoppas att det kan ge mig mycket.

Puss Å kram


Extra ljus

Nu har jag äntligen fått extra ljus på bilen. Helt underbart verkligen, vilken lycka det var att köra hem i mörkret igår, wiiiie typ =) Var ner till mor å far igår. Lillebror var den gullige att montera extra ljusen åt mig, TACK lillebror för det.
Passade på att hämta min nya dator (den andra på kort tid).
Fick supernice middag hemma hos päronen, brödjuck, det blir bara hemma hos mamma å pappa man får det, måste göra det själv någon dag.MUMS säger ja bara.

Annars har helgen varit rätt lugn vill ja påstå, har varit kanon väder ute men dock lite kallt, vilket är synd när det är sol och blå himmel och man vill vara ute och ladda sina batterier.

Gick LEAP modul 2, teambuilding and motivation , på onsdagen förra veckan, var riktigt kul,intressant, givande och motiverarande dag för min del. Ser redan fram emot modul 3.

Imorse när jag gick till jobbet var det -20 grader och det knarrade så härligt under skorna när jag gick. Tror det kommer bli kanon väder idag med. Blå himmel, ser att solen är på väg fram nu när jag tittar ut genom fönstret.

Det är en härlig känsla att gå göra en annan människa glad, oavsett på vilket sätt man gör det. Träffade en dam imorse utan för min dörr. Hissen är trasig så hon kunde inte ta sig ner till ingångsplan (bor på tredje våningen) så hon undra om jag kunde skjuta under hennes rullator under trappen, och självklart kunde jag göra det. Jag skulle ju ändå gå ner. Man såg vilket leende hon fick och tackade så mycket. Nu har jag gjort någon glad idag och samtidigt gjort en god gärning.

Ett annat sätt är att ge en komplimang till någon, kostar absolut ingenting men kan ge den som får komplimangen så mycket mer. Så kul om man ger någon en komplimang på morgonen och man får tillbaka ett svar som säger " you just made my day", vilken härlig känsla får man inte då.

Börja dagen med ett leende så har du det gjort.

Ett leende föder oftast ett annat leende, så prova att le mot någon du inte ler mot normalt sett, en helt främmande människa. det kanske gör stor skillnad för den personen..

Friends reklamen som går på tv känner jag i mitt <3. Det är nog mycket för att jag kan se mig själv så mycket i dom situationer som kommer upp under dom reklamerna. Just det som sker kan sätta såna spår i människor, jag kommer nog aldrig glömma min skoltid och hur den var. Får gåshus nu när jag skriver om det, bara tanken och minnena gör att jag får det. Men be strong, jag har tagit mig igenom det och kämpat på och det måste man göra. Kan bara inte låta dom vinna över en. Även om det var nära många gånger att jag gav upp och kastade in handduken. På gymnasiet vann dom iaf. Det gick bara inte att klara av det då. Det slutade med att jag gav upp gymnasiet i Mora efter nästan ett år på teknik programet. Att varje dag på hackad och mobbad på av sina klasskamrater blir outhärdligt till sist även för mig. Och det var nära att sluta illa, det hade kunnat blivit ett slut på mitt liv där. Jag flydde ofta till Erik när det var jobbigt och han gjorde så gott han kunde för mig och det är jag tacksam för idag. Jag är ledsen vännen för det som hände och allt du behövde gå igenom. Minns när jag var hos honom och polisen kom för att jag var på väg att göra ngt dumt. Men det rede ut sig som tur är.
Vincent tog ledigt från jobbet för att vara med mig i skolan för att jag skulle orka med det, men han insåg också hur dom andra behandlade mig och förstog verkligen varför jag mådde som jag mådde men han fanns där vid min sida och gjorde allt han kunde för mig och det är jag så tacksam för. Han var verkligen ett stort stöd för mig, även om vi då när jag hade det så tufft bodde en bit ifrån varandra blev det många timmar i telefonen för att både stötta mig och hjälpa mig med läxorna. Eftersom jag gav upp skolan i Mora så blev det att jag flyttade upp till Sveg och blev sambo med Vincent. Det känns bara så orättvisst att han försvann från mig och alla andra. I still miss him so much.
Gud vad känslosam jag blev nu känner jag.

Men det jag vill säga är väl att gör det du kan för någon annan, du vet inte vilken skillnad det kan göra, bara ett vanligt "hej" kan göra stor skillnad.


Puss Å Kram

Annelie