Jul, jul, jul...

.. ja nu börjar det bli jul för mig med lite mer. Igår gjorde jag ett ryck och prövade att göra ett nytt julgodis, rocky roads. Ska bli spännande att se vad det blir av detta. Sen passade jag på att göra knäck när jag hade farten uppe.
Denna vecka, imorgon tom är det lucia. Har hört ryckten att det blir lussebullar här på jobbet, mums. Det skulle jag haft tid att göra hemma också, samt pepparkakor. Allt har sin tid antar jag ;)

Och nästa vecka är det sista advent, sen måndag är det julafton. Jag får se hur jag ska göra i jul om jag har någon att fira med eller om jag blir ensam. Ska jag jobba så får jag helt enkelt fira ensam men det ska nog gå bra det.
Trots att detta inlägg inte blir långt med det har tagit tid att få till det men det är för att jag jobbar ju och det går ju främst.

JUL pussar & Kramar

God Jul

Tiden går verkligen så himla fort. Känns som jag mest jobbar, jobbar och jobbar. Att hoppa mellan 4 jobb är rätt påfrestande men kul att ha massa olika saker att göra. Nu går det med stormsteg mot jul dessutom. Hade lite mys adventsfika hemma i söndags med goda vänner. Precis vad jag behövde efter att jag hade varit krasslig.
Mediciner hit och dit, prover hit och dit gör sitt och det är inte alltid så lätt att hålla sig på banan med alla biverkningar, tyvärr. Insåg nu när jag räkna efter att jag har 8 olika mediciner just nu och inte så konstigt att jag känner mig äldre än vad jag är ;-)
Men det finns ju en mening med att jag har fått dom och jag hoppas att kunna bli av med en del av dom senare men en del kommer jag behöva dras med hela livet, eftersom jag har gjort min gby operation.

En liten uppd. vad som sker hos mig. Fullt ös medvetslös typ. Men jag har fått order om att inte stressa, lättare sagt än gjort men nu ska jag vänta på mannen så vi kan åka hemåt =)

Puss & Kram