Är det såhär?

Efter x antal samtal hos psykologen känns det som att vi kommer framåt. Jag har själv börjat kunna se samband mellan olika saker som har hänt i mitt liv och hur jag fungerar i mitt liv idag. Och det känns skönt att få bekräftelse att det inte är så konstigt att jag gör som jag gör idag.
Nu blir det ett litet uppehåll och hon ska försöka sammanställa alla papper jag har fyllt i och ge mig en bild av hur hon ser på allt. Det känns som en skräckblandad förtjusning, skönt att få klarhet i det men ändå en räddsla för vad hon kommer att säga.

Livet flyter på fortare än vad jag vill. Jobb, jobb och jobb mest känns det som. Nu har jag 24 dagar på raken med jobb innan jag har en dag som jag är helt ledig. Då ska jag åka och fira mitt gudbarns 3 årsdag =) Tjoho.
Ihelgen som var hade jag äran att vara på 95 års kalas i Härjedalen.
Lilla goa "farmor" som vi firade.

Idag är det fullt ös, först jobb i Blg, sen till Falun å jobba. Hem å ta hand om tvätten, laga middag och sen baka något gofika till kollegorna som har äran att ha mig på jobbet imorgon ;)

Nu blir det mera kaffe för jag är trött.

Puss & Kram

Ibland blir det inte

som man har tänkt sig. Jag såg fram emot med skräckblandad förtjusning attt träffa min ena psykolog i måndags men till min tråkighet så var han sjuk och det blev inget besök hos honom.
Istället blev det besök hos den andra i tisdags och det tog verkligen på krafterna mer än vad det brukar göra och det blev rejält jobbigt. Men det var ett givande besök och det känns som vi kommer närmare en sanning om hur det är.
Vi gick igenom ett formulär jag hade fått fylla i och utvecklade mina svar där och sen pratade vi en hel del om PTSD, som står för Post Traumastiskt Stress synDrom. Jag fick känslan av att det var något jag var drabbad av men jag lär säkert få mer besked till veckan igen av henne när jag träffar henne igen.

Jag gillar iaf dessa psykologer, även om det blir jobbigt att hålla på med allt vi gör men jag vet att det är för en god sak och för att det ska bli bra i slutänden.

Ja det blev rätt hårt i tisdags och jag var hemma två dagar från jobbet men idag ger jag det en chans och det går okej även om jag inte levererar på topp.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe för att ladda för sista tiden på jobbet här innan det blir bussen till nästa.

Passa på att njuta av solen och det fina vädert =)

Puss & Kram

Nytt år

Ja nu har 2013 börjat och det med stormsteg, tycker att tiden har runnit iväg fortare än vad jag hade tänkte. Jag hade tänkt hinna med lite träning men det har blivit bortprioriterat. Jobbat massor och varit trött som en jag vet inte vad men har tagit min b12 spruta och det har inte hjälpt dessvärre men nu får jag ge mig själv sprutorna vilket känns toppen gutt!

Julen firade jag med mina familj mitt ute skogen, fick några dagars välförtjänt ledighet. Fick vara en hel del faster också, mys pys.

Ihlegen har jag fått vara tant Annalia och det har varit så kul. Blir allt lite tomt när dom små liven åkte hem igårkväll.

Nu ska jag worka vidare, snart dags för FIKA :-D

Kramis