Premiär

Hade permiär på mitt badkarr igår, skönt värre. Hade ont o nacken och axlarna så då var det riktigt skönt att krypa ner i ett varmt bad.

Var iväg på lunchen igår och handlade det jag skulle...Plockade fram mina reccept som jag skulle ha också =)
Annars var kvällen rätt lugn, var seg som tusan men kunde ändå inte sova...illa

Idag ska ja jobba till halv 4 sen iväg upp på sjukan en sväng. Fårse om jag ska göra köttbullar idag kanske efter jobbet, beror på hur död jag är när jag kommer hem. Annars är väl dagen som normal antar jag...

Ska gå ut i köket en sväng nu och hämta choklad, det ja tog i morse han ju bli kallt innan jag hade fått alla saker på plats igen på jobbet..

Pussis <3

Tisdag

Ny dag, nya möjligheter. Ska leta lite recept idag tänkte jag. Ska ha ngn saffransbröd och köttbullar. Ska iväg på lunchen är planen och handla. Tänkte jag ska göra egna köttbullar, så skönt att slippa äta halvfabrikat och istället riktig lagad mat.

Jag är så glad att så mkt småsaker just nu. Imorse kom jag på jobbet och hade en lapp på min skärm med ett gulligt meddelande och hur glad blir man inte då?? Jag blir iaf väldigt glad och det gör en stor skillnad för mig, tack =)

Nu ska jag kolla efter recepten..


pussis <3

Mumsigt

Hade bestämt redan igår att jag skulle göra fetaost fyllda kycklingfileér idag och mumisgt goda blev dom.
Fyllde kcyklingfileérna med kryddad fetaost, kryddade fileérna med  salt, dragon och vitlök. Stekte dom i stekpannan, kollade att dom var genomstekta och hällde på lite vin =)

Kolla bilderna

mums

mums

Små saker

som gör en glad är underbart. Gick på lunchen nu i snövädret hem, gjorde omelett till lunch, åt den i lugn och ro, läste tidigningen samtidigt, så underbart, tänk att en sån liten sak egentligen kan göra en så glad och få en att må så bra.

Nu är det snart dags att jobba igen, ska fortsätta strula med intagningen i Strömsund, fan vad less jag är på dom rent ut sagt. Så svårt är det inte att läsa av intyg och dyl, grrrr. Tycker jag inte är lång chinking.
Envis är jag som få och dom kommer få sig en dust med mig snart.


Pussis från en snöig Annelie

Myspys

Det är riktigt julväder ute. Det snöar för fullt, mysigt. Hoppas att det blir mer snö så att man kan åka skoter snart.
Nu när det är mörkt ute så man man tända ljus när man äter frukost och njuta för fullt, tänk att så lite kan göra en sån stor skillnad.

Det gick iaf bra i stans i tisdag =) Resan kunde varit bättre men det slutade inte så illa iaf.

Annars rullade förra veckan på som vanligt tycker jag. Fredagen kompade jag ut en timme tidigare och åkte till Ramundberget, det var trevligt =) Kom hem på lördag ef, hade myspys kväll sj hemma och tittade på dansbands kampen, dalkulla som man är hejar man ju självklart på Larz Kristerz, men Scotts är bra dom med.

Gammelfaster har nyss fyllt år så grattis till henne i efterskott =) Även min lilla tremänning fyllde år här i veckan, 1 år. tiden går fort, eller så början man bli gammal. När man var liten så tyckte man att vuxna som sa att tiden går fort var gamla och nu tycker man att tiden går fort. Så man måste ha blivit gammal =)
Snart är även detta år slut och ett nytt år börjar. Ett händelserikt år på många sätt och många förändringar har skett, både possitiva och negativa.

Ska försöka bättre mig att skriva lite mer nu, haft en svacka nu men på väg tillbaka.

Pussis från mig

Blandade pictures

Me @ work

buss

hos andreas

dk

turk

kalas

hemma

turk

turk

Imorgon

bär det av till Östersund över dagen. Hoppas på bra väder och bra väglag.

Grattis

till lillebror och Erika =)

http://www.family.se/vi/1082851.htm?ca=6_a

Fuck vad duktig jag har varit hittills i veckan. Tack Anneli för sällskapet.

Till helgen skal det shoppas, jippi =)

Ny månad

Nu är det redan november. Tiden bara flyger fram.

Helgen har varit extrem lugn, mått sisådär. Har inte orkat göra allt för mkt. Dammsög och torkade golven vid 22 i lördags kväll. Söndagen var jag till Denice en sväng.

Grattis i efterskott till Mickan och Denice som fyllt 25 år ihelgen

Kramar